vrijdag 11 december 2009

At the Zoo



En daar is tie dan - het laatste gedeelte van de At the Zoo kit, de dieren - ik heb de tubes gemaakt van mijn eigen foto's, die ik heb genomen tijdens mijn talloze bezoekjes aan diverse dierentuinen.

je kan je nieuwe huisdiertjes hier ophalen.

.

donderdag 10 december 2009

At the Zoo



en hier is het vijfde gedeelte, het tweede gedeelte van de elementen, met van alles en nog wat wat je in een dierentuin zou kunnen tegenkomen.

je kan ze hier ophalen - morgen volgt het laatste deel.

.

woensdag 9 december 2009

At the Zoo




Het vierde gedeelte van de kit: het alfabet upper case letters en de cijfers.

Ze zijn hier en hier (de link werkte niet, is inmiddels hersteld)

Morgen het tweede gedeelte van de elementen

.

dinsdag 8 december 2009

At the Zoo



En hier is het derde deel van At the Zoo - het alfabet lower case; upper case en nummers zijn nog in de maak en volgen in de loop van de week

je kan deze alvast hier ophalen

.

maandag 7 december 2009

At the Zoo



En hier is dan het tweede gedeelte van de kit - het eerste deel van de elementen; ik ben eigenlijk niet zo bedreven in het maken van paperclips, tags, etc. maar ik heb toch een poging gewaagd. Hopelijk kun je er wat mee - morgen volgt deel 2 van de elementen

het eerste deel kan je alvast hier downloaden.

.

zondag 6 december 2009

At the Zoo kit - freebie




Ik ben gek op dieren - ze slagen er altijd in een grote glimlach op mijn gezicht te toveren als ik naar ze kijk. Dus heb ik een kit gemaakt met allerlei dieren die ik ben tegengekomen tijdens mijn bezoekjes aan diverse dierentuinen. Ik hoop dat je het leuk vind en er iets leuks mee kan maken. De kit bestaat uit 3 elementpacks, 1 gedeelte met papers en ook nog een alfabet, hoofd- en kleine letters en nummers.

Hier is het eerste gedeelte - de papers




je kan het eerste gedeelte hier vinden
you can find them here

ik zal proberen iedere dag een gedeelte te uploaden - ik weet niet of het lukt (tijdgebrek), maar ik beloof op het einde van de week alles ge-upload te krijgen.

dinsdag 2 juni 2009

It's been a while..............Ladybug Kit

I discovered that it has been a long time since I used my blog; busy, busy, busy. Last weekend was a long weekend here in the Netherlands, so I finally had the time to work in my garden. I came across all kinds of bugs, insects, spiders, etc. I decided to make a kit with my favorite bug - hope you like it



elements part 1 you can find here
elements part 2 are waiting right here
and finally grab the papers here

Hope you like it - enjoy

.

zondag 18 januari 2009

Flower Tags



Ik ben aan het spelen geweest met een lesje, wat ik heb gevonden op de site van Mehrba Designs - iets laten spiegelen. Zie hier het resultaat - heb een aantal tags gemaakt in drie kleuren (ze staan niet allemaal in de preview); ik hoop dat je er iets leuks mee kan doen.

I have been playing with a lesson i found at Mehrba Designs - making reflections in a mirror - this is the result - I made some tags for you (not all shown) in three coulours; i hope you can find use of them.

download lavendel hier
download oker hier
download rood hier
.

woensdag 14 januari 2009

Elfstedentocht Kit

Donderdag 15 januari is het 100 jaar geleden dat de Vereniging Friesche Elfstedentocht werd opgericht, met als doel (indien mogelijk) het organiseren van een schaatstocht van ruim 200 km langs de friese 11 steden.

"De eerste officiële Elfstedentocht vond plaats op 2 januari 1909. Daarvoor was al een lange traditie ontstaan om zodra het mogelijk was de elf steden van Friesland op de schaats op één dag te bezoeken. Sportpionier Pim Mulier zette in de winter van 1895 de toon door zijn rit als recordrit te laten registreren. Daarna ijverde hij lang om een officiële tocht over 200 kilometer kilometer te organiseren.

Het ging Mulier er in eerste instantie niet om, dat deze tocht in Friesland zou worden gehouden. Hij schreef alle provinciale ijsbonden in Nederland aan, maar kreeg in Zuid-Holland, Noord-Holland en het plassengebied van Utrecht nul op request, omdat men van mening was dat er geen aansluitende route van 200 kilometer kon worden uitgezet. Ook in Groningen zag men niets in een dergelijk evenement, maar eind 1908 kreeg Mulier wel steun van de Friesche IJsbond.

Op 2 januari werd - ondanks de dooi - de eerste Elfstedentocht gehouden. Onmiddellijk daarna brak groot gekrakeel uit over de organisatie van de wedstrijd, omdat de Friesche IJsbond volgens zijn statuten geen wedstrijdorganisatie was, maar zich uitsluitend met het ijstoerisme bezighield en zich in moest spannen voor 'veilige ijsverkeerswegen.' Daarom werd kort daarna de vereniging De Friesche Elfsteden opgericht, die voortaan de organisatie van wedstrijd-en toertocht op zich zou nemen." (Bron: KNSB/natuurijsschaatsen.nl).

Ter ere van deze historische tocht de Elfstedentocht Kit - misschien kun je er iets leuks mee doen met je (recente) schaatsfoto's.





download de papers hier
download de elements hier

.

zaterdag 10 januari 2009

Winter Kit

Nog een alfabet gemaakt, passend bij de Winter Kit - hij wacht hier - veel plezier ermee

Decided to make an alpha you can use with the Winter Kit - you can find it here

donderdag 8 januari 2009

Winter Kit Freebie

Een quickpage, gemaakt met de Winter Kit -je vind hem hier

You can find this quickpage, made with the Winter Kit, here - enjoy

.

woensdag 7 januari 2009

Winter Kit Freebie


Het tweede gedeelte van de elementen voor de Winter Kit; ze staan hier

The second part of elements for the Winter Kit - get them here


dinsdag 6 januari 2009

Winter Kit Freebie

Deel 2 van de Winter Kit - het eerste gedeelte van de elementen, met o.a. 3 frames, 6 bows, eyelets, brads, buttons, etc vind je hier. Morgen deel 2 van de elementen en ow ja, ik heb ook nog een quickpage gemaakt - deze volgt donderdag. Veel plezier ermee!.

Part 2 of the Winter Kit - this first part with elements contains frames, bows, eyelets, brads, buttons, etc - you van find it here; the second part with elements will be ready for you tomorrow and i also made a quick page, wich you can pick up thursday. Enjoy.


maandag 5 januari 2009

Winter Kit


Het is alweer een poosje geleden, tijdgebrek, etc. etc., maar ik heb weer een kit gemaakt. Geinspireerd door het winterweer van de laatste tijd heb ik hem (heel origineel) Winter Kit genoemd; hij bestaat uit 12 papers en 2 delen met elementen. Hier zijn de papers te vinden - morgen deel 1 van de elements en woensdag deel 2 - ik hoop dat je er iets leuks mee kunt maken.

It has been a while, mainly caused by lack of time, but i made another kit. Inspired by the Winterly Weather i called it (very originally) Winter Kit; it contains 12 papers en 2 parts showing the elements. You can find the papers here, check back tomorrow for the elements part 1 and wednesday you can get the elements part 2; ik hope you can make something with this.