vrijdag 11 december 2009

At the Zoo



En daar is tie dan - het laatste gedeelte van de At the Zoo kit, de dieren - ik heb de tubes gemaakt van mijn eigen foto's, die ik heb genomen tijdens mijn talloze bezoekjes aan diverse dierentuinen.

je kan je nieuwe huisdiertjes hier ophalen.

.

donderdag 10 december 2009

At the Zoo



en hier is het vijfde gedeelte, het tweede gedeelte van de elementen, met van alles en nog wat wat je in een dierentuin zou kunnen tegenkomen.

je kan ze hier ophalen - morgen volgt het laatste deel.

.

woensdag 9 december 2009

At the Zoo




Het vierde gedeelte van de kit: het alfabet upper case letters en de cijfers.

Ze zijn hier en hier (de link werkte niet, is inmiddels hersteld)

Morgen het tweede gedeelte van de elementen

.

dinsdag 8 december 2009

At the Zoo



En hier is het derde deel van At the Zoo - het alfabet lower case; upper case en nummers zijn nog in de maak en volgen in de loop van de week

je kan deze alvast hier ophalen

.

maandag 7 december 2009

At the Zoo



En hier is dan het tweede gedeelte van de kit - het eerste deel van de elementen; ik ben eigenlijk niet zo bedreven in het maken van paperclips, tags, etc. maar ik heb toch een poging gewaagd. Hopelijk kun je er wat mee - morgen volgt deel 2 van de elementen

het eerste deel kan je alvast hier downloaden.

.

zondag 6 december 2009

At the Zoo kit - freebie




Ik ben gek op dieren - ze slagen er altijd in een grote glimlach op mijn gezicht te toveren als ik naar ze kijk. Dus heb ik een kit gemaakt met allerlei dieren die ik ben tegengekomen tijdens mijn bezoekjes aan diverse dierentuinen. Ik hoop dat je het leuk vind en er iets leuks mee kan maken. De kit bestaat uit 3 elementpacks, 1 gedeelte met papers en ook nog een alfabet, hoofd- en kleine letters en nummers.

Hier is het eerste gedeelte - de papers




je kan het eerste gedeelte hier vinden
you can find them here

ik zal proberen iedere dag een gedeelte te uploaden - ik weet niet of het lukt (tijdgebrek), maar ik beloof op het einde van de week alles ge-upload te krijgen.